Din handlekurv
Translation missing: nb.general.icons.icon_title

OM OSS

Prisløsbutikken i Oslo, Øvre Slottsgate 6

 

Prisløs er et gjenbrukskonsept basert på slow fashion som jobber for å være et fullverdig alternativ til fast fashion. Prisløs drar rundt og håndplukker vintageklær fra forskjellige tiår, design og stiler.

I butikken kuraterer vi plaggene og skriver plaggenes historie på lappene. I tillegg til butikk og vintagemarkeder er vi å finne på ulike events som festivaler og workshops.

Prisløs har bærekraft i alle ledd og zero waste som et overordnet mål. Vi startet med en visjon om å gi folk et miljøvennlig shoppingalternativ samt å gi folk mulighet til å kunne velge sin egen stil uavhengig av trend og merkepress. 

Prisløs arrangerer ulike events for å fremme en miljøvennlig livsstil. Vintagemarkeder, workshops, kurs og stands på festivaler er noe av det vi driver med

Prisløs ble startet i 2015 i Trondheim. I begynnelsen som et popup-konsept med vintagemarkeder på byens kafeer. I 2017 hadde dette blitt så populært at vi åpnet en egen butikk. Nå startet vi nettbutikk og ønsker å nå ut til alle miljø- og moteinteresserte der ute. I 2020 tok vi steget videre og flyttet til Oslo, og holder nå til i vår nye butikk i Øvre Slottsgate. 

 

Prisløs ble startet av Ivar og Sophia. Ivar er utdannet i musikkteknologi og Sophia er sosionom. Vi har en lidenskap for miljø, mennesker, gjenbruk og estetikk. Vårt ønske med Prisløs er at folk skal ha en arena for å finne miljøvennlige klær, møte likesinnede og få mulighet til å lære, dele og inspirere hverandre til en mer miljøvennlig livsstil. Begge har tidligere jobbet flere år med salg og produksjon av gjenbruksvarer.